• 0047 - 990 44 457
 • Introduksjon

  “Vi utformer deres ideer…!”

  Vi er et små Byggefirma med tilholdssted i Halden. Vi er to høyt kvalifiserte og faglærte kolleger som har kreative evner, lang allsidig erfaring og bakgrunn innen Bygg & Håndverksbransjen. Dette inkluderer trehus bygging, interiørdesign, tømrerarbeid, snekkerarbeid, møbelsnekeri og bygge søknadstegninger.

   

  Vi behersker med tilpassede løsninger innen Interiørs, Hardtre møbler, montering av Garderober og Kjøkken.

   

  Vi er FFV - Fagrådet For Våtroms godkjent som prosjekterende og utførende i henhold til Byggebransjens våtrom – BVN. Vi bygger / rehabiliterer bad A – Å med 10 års tetthets garanti og uten noe ekstra pris...

   

  Ideer og kreativitet er våre spesialiteter, slik at vi alltid gjør oss forpliktet til å formgi og planlegge hvert små eller store prosjekt, basert på kundens behov og ideer ut i fra budsjettrammer. Deretter, med full dedikasjon og entusiasme, setter vi all vår energi inn for å skape et varig, utdypet, attraktivt og et enestående resultat.

   

  Vi påtar oss prosjekter med ansvarsrett ved lokalt / sentralt godkjenning...

  Vårt kvalitetskonsept

  Vi tror sterkt på begrepet ”Kvalitet kommer aldri av seg selv» men alltid er resultat av hardt arbeid med høy standard og faglig dyktighet, beriket med full dedikasjon og konsentrasjon om arbeidet.

   

  Dette er vårt ”motto” for alle typer arbeid i små eller store prosjekter, og vårt måte i å utforme våre klienters ideer til svært moderat pris.

  Kundens tilfredshet

  Bortsett fra vårt kvalitetskonsept er vårt faktiske hovedmål å få fornøyde kunder, ved å sørge at kunden får størst mulig verdiøkning av investeringen sin.

  For å nå dette målet må vi utføre prosjektet effektivt med ypperste kvalitet og presisjon.

  Samarbeid - ansvarsrett

  Vi har seriøse og veletablerte samarbeidspartnere i ulike bygge bransjer som O. Hansen Eftf. AS, Halden (Elektrisk arbeid), Kolås Eftf. AS, Halden (VVS) og NOORFLOOR, Halden (Fliser).

   

  Derfor kan vik enkelt og formelt koordinere hele prosjektet med ansvarsrett ved lokalt / sentralt godkjenning.

  Betro & la oss betjene dem til

  Enten det er enkle reparasjoner, Rehabilitering, Restaurering, Nybygg, Tilbygg, Påbygg, Terrasse, Balkong, Atrium - Pergola eller Montering av Nytt kjøkken, Garderober, Interiør design – Komplett renovering – Maling, Gulv reparasjon -/ legging av Nye tre – laminat eller parkett gulv, Montering eller Utskifting av vinduer – dører eller montering av takvinduer, vi er autorisert av VELUX Norge AS og Baderom – Våtrom (A – Å) i henhold til Bygge bransjens våtromsnorm…?

   

  ELLER

  Hva de på en måtte drømme om, la oss gjøre det til virkelighet Gjerne kontakt oss for å spørre hvordan vi kan hjelpe Dem med Nybygg, Restaurering, Reparasjoner, Ombygging eller Gjenopplevelse…? Klikk her

   

   

  Vi påtar

  oppdrag i både,

  til timepris - / fastpris

  men til en meget moderat pris

  Og ingen oppdrag er for små…!

  Copyrights © 2002 - 2024 Bygg & Handverk Design. All rights reserved. Powered By: Creatik Code