BYGGE ET NYTT HUS ELLER HYTTE

Mange drømmer årevis for å bygge eget hus eller hytte, planlagt til sine ønsker når det gjelder behov, luksus, plassering, fremtid for barn og budsjettkapasiteter. Derfor krever den å bli tatt alvorlig før dets modenhet, og spesielt når det gjelder å velge et kompetent byggefirma for et slikt prosjekt.

 

I tillegg til dette er det viktigst å få dette realisert og utført med høy kvalitet håndverk, noe som kan gjøre en ekstremt glad, fornøyd og stolt for livstidsinvesteringer og innsats.

 

 

TILBYGG ELLER PÅBYGG

Med tidspassering kan det forekomme behov for å utvide levekårene, dvs tilbygg eller påbygg. Begge krever teknisk ekspertise som kommer med tilpassede løsninger og dyktige håndverkere for proff utførelser. Slikt at, resultatet ville være som om utvidelsene var opprinnelig der med bygningen.

 

For å få alle nevnte ovenfor realisert; man krever da kompetente eksperter og håndverkere, som ved å engasjere dem kunne man føle seg for å være i trygge hender på alle måter. Men å finne slike fagfolk er også en krevende oppgave.

 

Og vi gjør det enkelt for deg og er her, vi som dyktige fagfolk med samarbeid fra alle faggrupper partnere kan derfor tilby for å realisere drømmen din med ekstremt økonomiske og verdifulle resultater.

 

Vi bygger alle typer hus fra moderne hus til mer tradisjonelle hus, tilbygg og påbygg også.

 

Vi ved samarbeid med arkitekten kan bidra til å bringe dine ideer og ønsker i virkeligheten, fra de største vitale avgjørelsene, til alle detaljer.

 

Vi kan klare hele prosjektet med godkjent ansvarsrett som gir en ryddig og god opplevelse uten mange bekymringer. Dette vil sørge for å representere alle underleverandører, slik at du som kunde bare vil forholde oss til å nyte et vindu tjeneste.

 

 

Hvorfor bør vi velgess?

På den svært avgjørende fasen hvor du må finne kompetent, hengiende ekspertise og fagfolk. Du kan få mange tilbud som kunde, men vi garanterer for vårt arbeid og dine tilfredsstillelser. Her er noen grunner til å gjøre en klokere beslutning ved å velge oss,

 

Et moderne byggherrefirma

Lang erfaring i bransjen

Hengivne fagfolk med eksepsjonell kompetanse

Uforpliktende inspeksjonsbesøk

Tar små eller store oppdrag likt

Står på med avtalt pris og tidsramme

På tidskommunikasjon og oppdateringer

Gjennomføring i samsvar med gjeldende lovbestemmelser

Kvalitetsbevissthet

Lav pris, høy kvalitet er vårt prinsipp motto

 

 

KONTAKT OSS

Ta gjerne kontakt med oss hand-img dersom du, alle dine kjære og nære vurderer eller har planer i nær fremtid å renovere, rehabilitere, ombygge eller bad renovering; bare send en forespørsel til mester@bygg-handverk.no eller ma-norge@online.no for en uforpliktende befaring, og så leddes etterfølgende spesifisert prisoverslag kunne lages.

 

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Vi er også en telefon anrop unna deg på +47 990 44 457

og kommuniseres på både, i norsk og engelsk!

*****­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­-----------------------------*****

 

Copyrights © 2002 - 2021 Bygg & Handverk Design. All rights reserved. Powered By: Creatik Code