Introduksjon

Vi er et små Byggefirma med tilholdssted i Halden. Vi er to høyt kvalifiserte og faglærte kolleger som har kreative evner, lang allsidig erfaring og bakgrunn innen Bygg & Håndverksbransjen. Dette inkluderer trehus bygging, interiørdesign, tømrerarbeid, snekkerarbeid, møbelsnekkeri og byggetegninger.

Vi fikser også baderom – våtrom (a–å) i henhold til våtromsnormen samt keramikk -/ marmor fliser og innredningsarbeid.

Ideer og kreativitet er våre spesialiteter, slik at vi alltid gjør oss forpliktet til å formgi og planlegge hvert små eller store prosjekt, basert på kundens behov og ideer ut i fra budsjettrammer. Deretter, med full dedikasjon og entusiasme, setter vi all vår energi inn for å skape et varig, utdypet, attraktivt og et enestående resultat.

Vi påtar oss prosjekter med ansvarsrett ved lokalt / sentralt godkjenning.

Vårt kvalitetskonsept

Vi tror sterkt på begrepet ”KVALITET KOMMER ALDRI AV SEG SELV", men alltid er resultat av et hard arbeid med høy standard og faglig dyktighet, beriket med full dedikasjon og konsentrasjon om arbeidet.


Dette er vårt motto for alle typer arbeid i små eller store prosjekter, og vårt måte i å utforme våre klienters ideer på til svært konkurransedyktige priser.

Kundens tilfredshet

Bortsett fra vårt kvalitetskonsept er vårt faktiske hovedmål å få fornøyde kunder, ved å sørge for at kunden får størst mulig verdiøkning ad investeringen sin.

For å nå dette målet må vi utføre prosjektet effektivt med ypperste kvalitet og presisjon.

Og vi utvider vår kundekrets ved å tilby Dem,

  • God planlegging
  • Gode løsninger
  • Effektivitet på arbeidsplassen
  • Best mulig kvalitet
  • Holde de økonomiske rammene
  • Utføring av prosjekt innen tidsrammene

Samarbeid - ansvarsrett

Vi har seriøse og veletablerte samarbeidspartnere i forskjellige Bygge bransjer. Og dersom det er ønskelig, kan vi enkelt koordinere hele prosjektet og med ansvarsrett ved lokalt / sentralt godkjenning

Betro & la oss betjene dem til

Enten det er
Enkle reparasjoner, Restaureringer, Rehabilitering, Totalt renovering, Nybygg, Tilbygg, Påbygg, Terrasse, Balkong, Atrium eller et Nytt kjøkken, Garderober, Gulv reparasjon -/ legging ad Nye tre - laminat eller parkett gulv, Baderom – Våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm, Keramisk -/ marmor fliserarbeid…?

ELLER

Hva de på en måtte drømme om, la oss gjøre det til virkelighet
Gjerne kontakt oss for å spørre hvordan vi kan hjelpe Dem med Ny bygg, Restaurering, Reparasjoner, Ombygging eller Gjenopplivelse…? Klikk her

Copyrights © 2002 - 2019 Bygg & Handverk Design. All rights reserved.